Otepää sai juurde uue kaupluse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanika Kuusik/Valgamaalane

Täna avas Otepääl oma uksed uus Konsumi kauplus – Nurga Konsum. Nimetus on selline just seetõttu, et see asub endise Nurga poe asemel.

Elva Tarbijate Ühistu juhatuse esimehe Hando Ivaski sõnul tingis endise kauplusehoone lammutamise selle füüsiline ja moraalne vananemine. Ka täiendavad investeeringud ei oleks tema kinnitusel taganud kaasaegse kaubanduse arengut ega vastanud klientide ootustele.

Ivaski andmeil on uues poes müügipindala 430 m² ja üldpind 720 m². Uus kauplus on küll väiksem kui Konsumi poeketti kuuluv Otepää Konsum.

Uue Konsumi ehitust on Ivaski sõnul planeerinud Elva Tarbijate Ühistu juhtkond juba üle viie aasta. Ehitust pidi alustatama 2008. aastal, majanduslanguse tõttu lükkus see aga edasi.

Uue kauplusehoone projekteeris OÜ Tartu Arhitektuuribüroo ja selle ehitas Nordecon AS. Investeeringu kogumaksumus on miljon eurot.

«Atraktiivseks muudavad uue kaupluse tema asukoht nii-öelda linna väravas, hea juurdepääs, 28 kohaga parkla ja kaubavalik, mis vastab loodetavasti kohaliku rahva ootustele,» rääkis Ivask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles