Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ühel Karula talupidajal murdsid hundid 3. septembril 33 lammast, veidi hiljem jäi teine selle kandi mees ilma kümnest villakandjast. Nii suurel hulgal pole lähiminevikus Valgamaal lambaid murtud.

Jaanuaris kokku vajunud Ramsi veski katuse kordategemine pidanuks algama juba soojade ilmade saabudes, kuid siiani pole midagi muutunud.

Ööl vastu kolmapäeva lõhuti novembris uksed sulgeva Valga ehtekaupluse Pärl aken, mis annab omaniku hinnangul põhjust oletada, et kavatseti toime panna vargus.

Pühapäeval selguvad Lõuna-Eesti teedel sõidetaval 14. SEB Tartu rattamaratonil Eesti meistrid maastikurattamaratonis.

Nädalavahetusel Paikusel peetud 10. Leo Kreinini mälestusvõistlustel astus maadlusmatile kuus Valga maadlejat, kõigil õnnestus end ka poodiumile maadelda.

Septembrist täienesid Valga põhikooli õpetajate read kahe äsja koolipingist tulnud noore pedagoogiga. Mari Teesalu ja Anneli Malleuse esmamuljed on toredad.

Valga turul on kartulimüüjaid kuus-seitse. Saagiga ollakse rahul ning ka nõudluse üle ei kurdeta. Ostjadki peavad valikut piisavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles