Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna algab Valga gümnaasiumi jaoks juba teine õppeaasta, mil kooli õpilased ja õpetajad on jagatud mitmesse majja üle terve linna. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Täna annab Kaitseliidu Valgamaa maleva pealik kapten Rein Luhaväli teatepulga üle seni maleva staabiülema ametipostil olnud kapten Tõnis Orule ja siirdub jõustruktuurides toimiva rotatsiooni tulemusena Kaitseliidu Viru maleva pealiku ametikohale. Lähemalt loe paberlehest!

Läinud nädala lõpus kestsid mitu ööd järjest Tõrvas vargused, mille sihtmärgiks langesid sõidukid, kust võeti makkraadiod.

Tänavusel suvel maakonnakeskuses Valgamaalast, Eesti Ekspressi, Maalehte ja Õhtulehte müünud lehelapsed jätkavad tegutsemist ka septembris, sest suvine lehemüük on laste jaoks hästi õnnestunud.

Ööpäevas ligi 200 kilomeetrit läbi sõitvad turvatöötajad näevad Valga elu nii seest kui väljast. Aastatega on elu muutunud küll rahulikumaks, kuid tegevust siiski jagub. Millega turvatöötajad maakonnakeskuses enim vaeva näevad, saad teada Valgamaalasest!

Viimased paar nädalat näitavad, et küttepuude hinnad hakkavad langema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles