Augusti horoskoop

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

August sai nime Rooma keisri Augustuse järgi, kelle surmakuu see oli. Päike on 23. augustini Lõvi tähtkujus,  mille juhtplaneet on teatavasti Päike. 23. augustil liigub Päike Neitsi märki. Algab viimane suvekuu.

Jäär. Peaaegu terve kuu on töörohke. Naistel on aeg mõelda pere juurdekasvule, meestel karjäärile. Kuu lõpp sobib eelkõige puhkuseks.

Sõnn. Augusti esimene kümmepäevak on teile eriti soodne. Kõik tuleb teile õige varsti kasuks. Kuu teisel poolel olete ebakindlam, vajate teiste nõuandeid.

Kaksikud. Kuu alguses olete usin, töökas ja mõtlete loominguliselt. Noortel on soov õppida, vallalised mõtlevad abielust, kasulikud on reisid, kohtumised. Kolmas kümmepäevak on vastuoluline.

Vähk. See on su aasta tähtsamaid ajahetki. Õhus on raha lõhna ja palju soodsaid võimalusi enda heaolu parandada. Kõik see kestab kolmanda kümmepäevakuni, mil tuleb mõningaid tegevusplaane muuta.

Lõvi. Küllalt mõtlemapanev aeg: teie energiatase on kõrgpunktis, sobib teha tulevikuplaane. Võimalik on kardinaalne elumuutus, isegi pulmad.

Neitsi. Iga algus on raske – see vanasõna kehtib ka teie kohta. Kuu alguses olete rahulolematu, arvate, et teid ei mõisteta. Teisel kümmepäevakul olete juba märksa rahulikum, kolmas on aga uute algatuste aeg.

Kaalud. Muutuste aeg. Kasulik on reisida, õppida. Ainult kolmanda kümmepäevaku ajal kipute väsima ja teie hoog raugeb, õnneks lühikeseks ajaks.

Skorpion. Aeg mõtelda karjäärile, et luua alus paremale tulevikule ja eelkõige majanduslikule heaolule.

Ambur. Kuu algab paljulubavalt, pealehakkamist on küllaga. Paljudele on see üksiolemise või üksinduse lõpp. Selline periood kestab viimase kümmepäevakuni.

Kaljukits. Teid vaevab algatusvõime puudumine. Kuu keskel on aeg muutuda.
 
Veevalaja.
Kuu alguses olete aktiivne ja leidlik, oskate jõuda sihile. Kuu lõpupäevadel pole mõtet midagi uut alustada, hoiduge tülist.

Kalad. Algus on raskevõitu. Kuu lõpupoole on aega rohkem, aga mõnegi kavandatud ettevõtmise suhtes tuleb ümber otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles