Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järjekordsetel Eesti talupäevadel kuulutati parimaks talumetsamajandajaks Raupa talu peremees Enn Raide Helme vallast, kes enda sõnul metsamehena rikkust taga ei aja.

Valgas aadressil Lai tänav 19 asuv hoone võib peatselt saada huvitavaks ning omapäraseks äri- ja büroohooneks, kui omanike Tõnu ja Tiina Saarmanni plaanid täituvad.

Natalja Kõiv uuris Valga linnavalitsuse sotsiaalabiametist, miks ja kuhu on kadunud tema hooldatava lapselapse lastetoetus. Seal öeldi talle, et see on riigikassasse kantud ning tal pole enam midagi saada ega nõuda.

Orkestrimuusikast tulvil Pühajärve puhkpillipäevade kõige silmapaistvamaks esinejaks kujunes Läti orkester, kes tegi ka vigurmassi.

Nädala lõpul tutvustatakse Riidaja lähistel Ants Tauli Torupillitalus mulkide tavasid. Omandada saab nii teadmisi torupilli hingehädade kohta, käsitööoskusi kui Mulgi keelt.

Põistang-paelussiga nakatumise vältimiseks soovitab terviseamet vältida tooreste metsaandide söömist ja pesta pärast metsas käimist käsi hoolega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles