Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval, 19. juulil kella 23.30 ajal toimus liiklusõnnetus Õru vallas Jõhvi–Tartu–Valga maantee 196. kilomeetril, kus sõiduautole BMW 320 jooksis ette põder ning kokkupõrke tagajärjel sõitis sõiduauto teelt välja ja süttis põlema. Mis täpsemalt juhtus, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Mitusada perearsti kavatsevad loobuda 1. augustist puuete ja töövõimetuskaotuse protsendi määramiseks vajalike terviseseisundite kirjelduste vormistamisest, sest see on mahukas ja arstile tasustamata tegevus.

Valga praostkonna vikaardiakon, Jaani kiriku õpetaja Kaido Metsoja on viimase kuu-poolteise vältel ristinud Valgas seitse inimest. Oma sõnumit tal inimestele ei ole – tema vahendab Jumala kuulutust.

Augustist tõuseb töötutele mõeldud koolituskaardi piirmäär 2500 eurole. Muudatus võimaldab kiirendada ja lihtsustada töötule vajalike koolituste leidmist.

Loe reportaaži rannamelust Pühajärve rannas!

Nädalavahetusel kohtusid Leedus Alytuses peetud Balti matšil kolme riigi kuni 16aastased kergejõustiklased. Kuidas neil läks, loe ajalehest!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles