Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase poole pöördus Valga linna kodanik, kes kurtis, et teda häirib aadressil Maleva 4 asuva kahekordse puumaja lammutamise takerdumine. Tõelise songermaa mulje jättev ehitusplats on ka omajagu ohtlik.

Eesti Energia kliente pahandab jätkuvalt, et Valga esindus on avatud vaid kord nädalas, mistõttu venivad järjekorrad väga pikaks.

Otepää vallas on käimas ettevalmistused rahvasuus Pentagoniks kutsutava Tehvandi staadioni peahoone uuendustöödeks. Hoone on SA Tehvandi Spordikeskus juhataja Alar Arukuuse kinnitusel väga halvas seisus.

Haigekassa maksab möödunud aasta tulemuste põhjal kvaliteeditasu kolmele Valgamaa perearstile. Kes nad on ja mille alusel mainitud tasu saavad?

Nädalavahetusel Pühajärve Spa hotelli pargis peetud laadal oli võimalik osta mahetoiduaineid, ökokosmeetikat, aga ka pesu- ja puhastusaineid.

Valgalane Peeter Saimra otsis isapuhkusel olles seda OMA ideed – tänaseks on ta mobiilse planetaariumiga vallutanud terve Eesti, ees ootab välismaa.

Lisaks Taheva sanatooriumi hooldekodus augustis algavatele suuremahulistele rekonstrueerimistöödele on sealkandis plaanis suvel ära teha veel ehitustöid. Sügiseks on kavas Hargla hooldekodu viia maaküttele ning vahetada lasteaias aknad-uksed.

Hiljuti selgusid Eesti tänavused parimad noored kergejõustiklased. Valgamaalasetest võitlesid meistritiitli välja nii Margot Meri, Johanna Ardel kui Tanel Laanmäe.

Möödunud nädala veetsid Valga spordiklubi maadlejad Lääne-Virumaal Tapa spordiklubi korraldatud Võsu suvelaagris, kus vanemad poisid treenisid ühes koondisesse kuuluvate eakaaslastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles