Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepäälane Tanel Ojaste, kes asus Eesti murdmaasuusatajate sprindikoondise treeneri kohale, elab tasapisi uues ametis sisse. Seljataga on tal töine nädal.

Neljapäeval asetatakse Lätis Valka linnas nurgakivi koostootmisjaamale, mille rajamise taga on Eesti Energia.

Sel suvel algavad Taheva sanatooriumi peamajast eraldi asuva hooldekodu rekonstrueerimistööd, mis ajutiselt selle asukate elurütmi sassi löövad.

Alates 1. juulist ei ole ettevõtjatel enam kohustust kaupluses müügil olevatel toodetel hinda kahes vääringus näidata. Mida näitasid tarbijakaitse kontrollid esimese poole aasta jooksul Valgamaa kauplejate kohta, loe ajalehest!

Noored pöörduvad töötukassa poole, et suveks ajutise tööga taskuraha teenida, kuid hooajatöö leidmisega võib tekkida raskusi.

Kui enamikule noortest tähendab suvi kauaoodatud puhkust, siis nii mõnelegi on see võimalus lisaraha teenida ja uusi sõpru leida. Malev pakub selleks hea võimaluse.

Esmakordselt said kokku puuhooldjad üle Eesti. Suveseminaril Sangaste lossis hariti end ning peeti plaani luua oma koolkond. Tutvuti ka kohaliku dendropargiga, mille olukord kiita pole.

Tänavused Võrtsjärve suvemängud peeti Valgamaal Pikasillas. Osalejaid oli kõigist seitsmest järvega piirnevast omavalitsusest.

Poolteist aastat tagasi ridu koondama asunud Valgamaa suguvõsauurijad on tänaseks jõudnud nii kaugele, et hiljuti võidi tehtust Valga Muuseumis kõigile huvilistele näituse vormis aru anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles