Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maasikad läksid teisipäevasel turupäeval Valgas kaubaks nagu soojad saiad, kui nii öelda saab, ning seda suhteliselt krõbedale hinnale vaatamata.

Kolmapäeval viibisid Valgamaal filmitalgute produtsendid, et vaadata üle võtteplats, kus augusti alguses filmima hakatakse. Maakonnas valiti võttekohaks Helme kalmistu.

SEB jaotab kontorivõrgu homsest neljaks regiooniks: Põhja-, Lõuna-, Lääne- ja Ida-Eesti. Muudatused viivad pangast kuus staažikat tippjuhti. Sealhulgas lahkub Valga kontori direktor. Kuidas ta ise oma ametist lahkumist kommenteerib?

Otepää tervisekeskus saab veel sellel aastal lifti, mis parandab eriarstiabi ja hambaravi kättesaadavust liikumispuudega inimestele.

Sangaste loss võõrustab arboriste. Kellega tegu ja miks nad justb selles lossis kokku saavad?

Jaaninädalal asutasid tegusad Tõrva piirkonna naised, keda ühendab soov head teha, naisteklubi LC Tõrva Mari. Paljud neist olid kuulunud varem Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsatsiooni (EENA). Miks uue katusorganisatsiooni kasuks otsustati?

Noortepeol «Maa ja ilm» on kaks tantsuetendust, rongkäik ja laulupidu – sellel kõigel on ühine algus ja lõpp ning kogu pidu toimub esmakordselt lauluväljakul.

Kuigatsis olude sunnil moodustatud külaselts on tänaseks tõestanud, et kodanikealgatuses peitub liikumapanev jõud ning koos suudetakse ulmelisemadki unistused ellu viia.

Taheva valla Hargla kant pidas võidupühal järjekordset külapäeva. Päeva nael oli kultuurimajja üles pandud fotonäituse avamine. Piltidel saavad kohalikud imetleda iseendid ja oma kodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles