Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lastekaitsepäeva tähistati Valgas linna lasteaedade põngerjate ühise tantsu ja lauluga kultuuri- ja huvialakeskuse ees. Taeva alla saadeti laste heade soovidega varustatud värvilised õhupallidki.

Puka keskkoolis võeti pidulikult vastu kingitus USA-lt ja riigi Eesti saatkonnalt, kes vanale koolimajale uue kivikatuse kinkisid.

Paar nädalat tagasi avas Valgas külastajatele uksed OÜ Alsildar akende-uste müügiesindus, mis eesmärgiks võtnud läheneda klientidele individuaalselt.

Hummuli põhikooli õpilased on õpetaja Endla Miske juhendamisel osalenud kõigil kahekümnel vabariiklikul noorgiidide konkursil. Tänavu võitis selle tema õpilane Helena Maisla.

Maakonna arengukonverentsil tutvustatakse avalikkusele arengustrateegiat, mis peaks Valgamaal konkurentsivõimeliseks Liivimaa keskuseks areneda aitama.

Sel laupäeval korraldab vana-tori hobuse säilitamisega tegelev sakslanna Ute Wohlrab Kuigatsis kevadlaada, mis mõeldud kõigile hobusesõpradele.

Nädalavahetusel toimus 10. Helme valla korraldatud jalgrattasõit.
Selgusid Otepää fotokonkursi tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles