Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud reedel nägid seriaali «Kelgukoerad» vaatajad seriaali tegevuspaigana Otepääd. Kaasa lõi ka mitu tuntud otepäälast.

Sangaste valla spordiaktivist Mati Raudsepp tõi rahvusvaheliselt jõuproovilt koju kaks pronksmedalit, neist üks tuli esimestelt Euroopa meistrivõistlustelt vägikaikaveos.

Eesti Põllumajandusmuuseum kutsub rahvast üles meenutama põllumajandusreformi aegu. Muuseumi teadussekretäri Ell Vahtramäe sõnul kasutatakse kogutud materjale näitusel ja uurimustes.

Juuni alguses selgub, kas AS Eviko jätkab Valgas koolihoone remonti. Kuidas kommenteerivad olukorda endine linnapea Ivar Unt ja Eviko juhataja?

Maakonna laulu- ja tantsupeo «Jõudmise lugu» korraldajad plaanivad seekord erakordset pidu, sest tantsupidu on Tõrva gümnaasiumi staadionil, laulupidu Tantsumäel. Esimeselt peolt teisele minnakse kõigi esinejatega rongkäigus. Tantsupidu algab kell 16, laulupidu kell 18.

Otepää küla sai kodanikualgatuse korras teadetetahvli. Tahvel, mis asub täpselt küla keskel, täidab muu hulgas kohaliku infokandja rolli, kus saab avaldada arvamust, anda teada saladusest ning näha pilte küla ajaloost või toimuvatest sündmustest.

Töötute suhtlemine töötukassaga on maist osalt internetipõhine ja seadusemuudatused soodustavad ka lühiajalist töötamist. Samas karmistub suhtumine kokkulepete rikkujatesse.

Reedel toimub Valgamaa kutseõppekeskuse uues õppekompleksis uudishimupäev, mil huvilistel võimalus tutvuda koolis õpetatavaga. Kompleks avatakse pidulikult 1. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles