Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud nädalal lammutati Otepääl pikalt tegutsenud Nurga pood. Samasse paika kerkib uus Konsum, mille planeeritud ehituse alguse lükkas edasi majanduslangus. Mida arvavad uuest kauplusest konkurendid?

Valgamaalane avaldab Valga gümnaasiumi hoolekogu pöördumise. Gümnaasiumi õpilasesinduse, lastevanemate, hoolekogu ja õpetajate valdava osa soov on jätkata endise struktuuriga, see tähendab Kungla 16 õppehoones 1.–12. klassidega.

Juuni keskpaigaks peaks Tõrva linna turuplatsi ümbruse valvamiseks paigaldatama turvakaamera, samuti soovitakse välja ehitata videovalvesüsteemi võrk ning paigaldada server, et hiljem oleks võimalik vajadusel ka kaameraid juurde muretseda.

Unustatud mõisate külastusmängust võtab tänavu Valgamaalt osa vaid Palupera põhikool, Hummuli põhikool aga loobus sellest. Miks, loe ajalehest!

Aastaid müügimehena töötanud Tarmo Türk otsustas pärast töötuks jäämist läbida koolituse ja alustada ettevõtlusega. Mai alguspäevil avaski Valgas uksed OÜ Aknafix.

Laupäeval oodatakse jooksuhuvilisi taas Loskutov Cupile, linnavalitsuse spordinõuniku Meelis Kattai kinnitusel peaks rada kõigile jõukohane olema.

Esmaspäeval tõmbasid Valga Turniiribridži- ja Mälumänguklubi liikmed lõppenud hooajale joone alla. Sedapuhku võidi seda teha väga positiivselt meelestatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles