Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimane Valga korteriühistu, kes veel ASi Eraküte vastu kohut käis, andis loobumisvõidu ning hakkab maksegraafiku alusel haldusfirma OÜ June tegevuse tõttu tekkinud küttevõlga tasuma. Jurist Agu Rillo soovitab korteriühistutel juhtumist õppida.

Rakvere Vallimäel on 11. juunil teine punklaulupidu, kuhu sõidavad kokku koorid kõikjalt Eestist, et koos eesti parimate koorilaulutraditsioonide kohaselt punkmuusika klassikat laulda. Valgamaal valmistub selleks umbes kuuskümmend lauljat.

Torutööd nii Valgas kui Tõrvas seisavad jätkuvalt. Linnaametnikel ei ole õnnestunud saada ka ülevaadet K&H tulevikuplaanidest. Eriti keeruliseks on olukord kujunemas Tõrvas.

Algklasside kooliteatrite riigifestivalil Kohtla-Järvel sai laureaaditiitli kuus truppi. Üks neist on Tõrva gümnaasiumi näitetrupp Pigilind, Joosep Rüütel sai ka näitlejapreemia.

Kõigis Valgamaa valdades jagatakse toimetulekuraskustes inimestele taas toiduabi.

Tartu jooksumaratonist võttis osa rekordarv spordihuvilisi 13 riigist. Kaksikvõit läks Mustale Mandrile, esikohale tulnud etiooplane lükkas ümber ka 23 km distantsi eelmise rajarekordi.

Hummuli pargijooksu, mida varem peetud emadepäeval ja Tartu jooksumaratoniga samal päeval, joosti seekord päev varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles