Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hummulis varastati varuosade laost suures koguses taimekaitsevahendeid. Kurjategijate tabamiseks pani OÜ Hummuli Agro välja kopsaka vaevatasu.

Kuna endine Tõlliste vallavolikogu esimees Rein Randver osutus valituks Riigikokku, tuli tal loovutada koht Tõlliste vallavolikogus. Volikogu asus juhtima Tõnu Sõrmus. Mida ta eelkäija tööst arvab?

Otepää vallas peaks tänavu kooliteed alustama 43 last. Neist kaheksa vanemad soovivad, et järeltulija asuks õppima Pühajärve põhikooli, mille tulevik viimasel ajal küsimusi on tekitanud. Seejuures peavad nad aga arvestama asjaoluga, et lapsed hakkavad õppima liitklassis.

Otepääl said kokku maakondade, Tallinna ja Tartu linna valimiskomisjoni esimehed, et teha kokkuvõte hiljutistest Riigikogu valimistest. «Arutati läbi lahendamist vajavad küsimused,» rääkis maasekretär Tõnis Lass. Mis need olid?

Põllumeestel on pingelised päevad. Kevad on üle ootuste kiire olnud ja nüüd oodatakse kõige enam korralikku värskendavat vihma.

Valga Linna Pensionäride Liidu vene grupi laulu- ja tantsuansambel Oduvantšiki on kohalikku kultuuriellu värvi lisanud juba üheksa aastat. Kevadpüha tervitasid nad kontserdiga kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles