Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Noorte seas väga populaarses portaalis Rate.ee on lisaks suhtlemisele sõprade-tuttavatega võimalik ka raha teenida – siit aga tihti probleemid algavadki. Virtuaalraha võib noori kuritegelikule teele ahvatleda.

Tõrvas Õhne jões oli veetase eilse seisuga viimase ööpäeva jooksul langenud 15,8 sentimeetrit 340,8ni.
Hoolimata veetaseme langusest oli Tõrva gümnaasiumi staadion teisipäeva õhtul vee all.

Esmaspäeval saabusid Valga kultuurikeskusesse linnakodanikud, kes olid vastanud linnapea kutsele juua koos tassike teed ja arutada ametnikega teede korrastamise kava ning investeeringuid. Jutt oli üpris tõsine.

Viisteist aastat tagasi otsustasid Ilse Heiberg ja doktor Merike Salumäe, et Valga linna oleks vaja südamehaigete seltsi. Nüüd sai südamesõprade selts juba 15aastaseks.

Nädalavahetusel oli Hargla maakultuurimajas Taheva valla külade vaiba esitlus. Idee jäädvustada vald käsitöösse oli vallavanem Monika Rogenbaumi sõnul liikunud juba mitu aastat. Hargla maanaiste klubi tegi selle nüüd teoks.

Teisipäeval käisid Valgamaalt noorte laulu- ja tantsupeole «Maa ja ilm» kandideerivad rahvatantsurühmad Tõrva gümnaasiumis tantsueksamil. Eksamipalavik oli kõrge, tulemused selguvad kahe nädala pärast. Valgamaalt soovib suurel peol tantsida 19 rühma.

Tänavustel Eesti karikavõistlustel talvises kestuskrossis osales Motoklubi K&K ridadest viis poissi, kellest ühel õnnestus võita Eesti karikas ning kahel pjedestaali kolmandale astmele tulla.

Seekord toimusid Valgamaa koolinoorte 2011. aasta individuaal-võistkondlikud meistrivõistlused õhupüssist laskmises 7. ja 8. aprillil. Need viidi läbi Ärikeskuses olevates ruumides, mis nüüd kohandatud lasketiiruks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles