Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää tervisekeskuse koostööpartner SA Tartu Kiirabi sai ehitusloa kiirabijaama püstitamiseks Otepää kesklinna. Hoone katusele tuleb projekti kohaselt ka helikopteri maandumisplats.

Kohalikud aktivistid rajasid Sangastesse vabatahtliku tuletõrjeühingu, mis peagi oma ruumidesse kolib. Nende eestkõneleja, abivallavanem Priit Arengu sõnul tahetakse sel viisil toetada kutseliste päästjate tegevust.

Valga linnavalitsuse esindus kohtus 30. märtsil lasteaia Walko hoolekogu liikmetega. Eesmärk oli leida lahendus lasteaia juhataja ametikoha täitmiseks välja kuulutatud konkursil tehtud protseduurireegli eksituse osas. Milles kokku lepiti?

Tõrva laulustuudio pedagoog Novella Hanson ja tema kaks duetti olid edukad nädalavahetusel Viljandis toimunud üleriigilisel duettide konkursil. Hanson tunnistati parimaks juhendajaks. Deivi Kivi ja Sandra Karu võitsid esikoha 10.–12. klasside lauljate hulgas, Pamela Paul ja Sandra Buda said teise koha 4.–6. klasside duettide seas.

Esimest korda oli festivali «Koolitants» lõppkontsert Tallinnas Nokia kontserdimajas. Valgamaalt oli sinna ainsana pääsenud stuudio Joy tantsutrupp Richard, kes lõpetas võistluse nominendina. Millised on trupi liikmete osalemismuljed?

Eelmisel laupäeval oli Valga gümnaasiumi Vabaduse tänava koolimaja laulupoiste päralt – viidi läbi 11. noorte laulu- ja tantsupeo «Maa ja ilm» Valgamaa poistekooride otsustav eelproov. Kuidas noortel läks?

Tallinnas tunnustati hiljuti majandusteemaliste õpilasvõistluse parimaid. Ettevõtlusmuinasjuttude võistlusel jõudis parimate sekka ka Valga tüdruk Maria Pibilota Murumaa, kelle jutu peategelased on jänes, karu ja rebane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles