Aprilli horoskoop ennustab rahulikku kuud

, harrastusastroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ka aprill sai nime vanadelt roomlastelt, aga selle tähendus on vaieldav. 20. aprillini on Päike Jääras, selle juhtplaneet aktiivne ja sõjakas Marss. Jääras liiguvad sellel ajal ka Merkuur ja Jupiter, kuu lõpu poole veel ka Veenus. 20. aprillil jõuab Päike Sõnni märki, algab rahulikum aeg.

Alates 5. aprillist on kosmos rahulikum ja kõigile küllalt võimalusterohke aeg. Nädalane pingeaeg on teise kümmepäevaku teisel poolel, aga kuu lõpp meeldiv ja harmooniline.

Jäär
Aprill on muudatuste ja muutumise aeg. Kõik on hästi, aga aprilli keskel võite teha nii suuremaid möödalaskmisi kui ka vigu. Kõik suuremad ümberkorraldused tehke 5.–14. aprillini või lükake need kuu kolmandasse kümmepäevakusse.

Sõnn
Olete rahulik ja rõõmsameelne, vaist on tugev ja teate täpselt, millal midagi teha või alustada. 15.–24. aprillini võite siiski väär­arvestusi teha, nii aega kui raha kaotada. Kuu lõpp on taas suurepärane, kõik laabub.

Kaksikud
Optimismi ja pealehakkamist on palju, annab julgust ja soovi proovida elus midagi uut. Paraku võib edu viia teid liigsesse vaimustusse ja tulemuseks on pettumus ja isegi tüli. Aprill on kuu, mil teil tuleb rohkem anda kui saada.

Vähk
Nüüd on suhted esmatähtsad, muutke need püsivaks, siis saate laiendada nii suhtlussfääri kui ka tegevust. Ärge kohkuge, kui teisel kümmepäevakul peate oma tegevuskava muutma, olge liikluses ettevaatlikum. Kuu lõpp on rahulik.

Lõvi
Kuu alguses liigute sihiteadlikult uue tegevuse poole. Teisel kümmepäevakul võivad suhted lähedastega pingestuda. See pärsib tunduvalt edu võimalusi. Küll on see nii mõnelegi armastuse aeg.

Neitsi
Kui tõite märtsist mõne lahendamata probleemi kaasa, siis annab aprilli algus neile lahenduse. Pärast 5. aprilli algab võimalusterohke aeg, soodne ka rahaliselt. Teise dekaadi teine pool on kiuslik, nii mõnigi püüab teid kahjustada või oma huvides ära kasutada. Viimane dekaad sobib õpinguteks, mõni uus tutvus toob kasu.

Kaalud
Olete edukas, samas suureneb huvi teadmiste täiendamise, eriti psühholoogia vastu. Kuu teine kümmepäevak on vaheldusrikas, mis võib lähiajal teie elu tunduvalt muuta. Kuigi on ka ohte, ärge koormake ennast võlgadega. Kuu lõpp võib tuua uusi võimalusi.

Skorpion
Aprill algab rahulikus meeleolus, see on igati kasulik aeg, aga nõuab teilt aktiivsust. Ärge kohkuge, kui teid kritiseeritakse, kuid rahaga olge säästlik. Ja edu ei tähenda veel, et nüüd on aeg õhulosse ehitada.

Ambur
Aeg nõuab häid suhteid vastassooga, mõnele võib see olla õnne algus. Olge aktiivne, näidake ennast. Kuigi kuu keskel võib mõni ettevõtmine pisut takerduda, seisab parem aeg alles ees.

Kaljukits
Palju energiat ja ettevõtlikkust. Kuulake sõprade ja suuremate kogemustega tuttavate nõuandeid, nii pääsete mõnestki ebaõnnestumisest. Kuu keskel võidakse teha ahvatlevaid ettepanekuid, paraku petlikke. Kuu lõpu poole olete juba kogenum ega lange lõksu.

Veevalaja
See on otsimiste, armastuse ja leidmise aeg. Vähemalt teie tunded on sealjuures siirad ja sügavad. Nii et olge nähtav! Kuu keskel olge ettevaatlikum, eriti just äriasjades. Aprilli lõpp on rahulik, eelistate kodu ja rahu.

Kalad
Kuu esimene pool on rahaliselt soodne, võimalikud on ostud, investeeringud. Teisel poolel kontrollige põhjalikult, mis teile pakutakse. Kolmas kümmepäevak on meeldiv, vabad ja vallalised võivad leida armastuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles