Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud jaaniööl traagilise liiklusõnnetuse põhjustanud Tõrva koolipoiss peab eile pärastlõunal kohtu langetatud otsuse järgi minema vangi kuueks ja pooleks aastaks, millest reaalselt tuleb tal ära kanda neli aastat ja neli kuud.

Valgas alustab tuleval kuul tegevust beebikino, mis võimaldab emadel lastega väljaspool kodu tegevust leida ja toob vaimset kosutust igapäevarutiini.

Reedest vastutab Valga ööklubi Exotica muusikalise poole eest uus programmijuht, kelle eesmärk on muudatuste abil klubisse senisest vanemaid külastajaid tuua.

Valga kultuurikeskuse teatrisaalis toimunud ooperitund möödus lõbusalt. Eesti poisid ja tüdrukud said muu hulgas end hispaanlastena tunda.

Eeloleval nädalavahetusel on Tallinnas Nokia kontserdimajas festivali «Koolitants 2011» suur lõppkontsert, millel antakse kolm etendust. Milline tantsutrupp pääses Valgamaalt festivali lõppkontserdile, loe ajalehest!

Valgamaalane külastas teisipäeval Valga vene gümnaasiumi võimlas võrkpalliklubi Viktooria treeningut, kus osalesid 5.-6. klassi poisid ja tüdrukud. Mida põnevat treeningul toimus, loe Valgamaalasest!

Valgamaa kooliteatrite festivalil osaleb tosin truppi. Kust need pärit on?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles