Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kultuurikeskuse katus on aastaid vett läbi lasknud, kuid sellel aastal on olukord direktori sõnul muutunud väljakannatamatuks. Linnavalitsuse ehitusameti juhataja Veiko Faster ütles, et objektil on käidud koos ehitusjärelevalve vanemspetsialistiga. Keskuse direktor aga süüdistab linnavalitsust liiga vähese tähelepanu osutamises probleemile.

Taheva vallavalitsus esitas kohaliku sanatooriumi juhatuse liikme Eve Ilissoni parima hoolekandeasutuse juhi tiitlile. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Sellel suvel – 12. juunil – toimub Jõgeva linna staadionil 1. Eesti naiste tantsupidu «Naiselugu». Rahvakultuuri arendus- ja koolituskeskuse rahvakultuurispetsialist Valgamaal Eha Mandel annab teada, millised rühmad meie maakonnast seal osalevad.

Aasta algusest pakub töötukassa töötutele võimalust osaleda vabatahtlikus tegevuses. Selleks peaksid töötukassa poole pöörduma ettevõtjad ja seltsingud, kes huvitatud vabatahtlike kaasamisest.

Valgamaa valdade ja linnade talimängude osana selgitati välja parimad murdmaasuusatamises. Käärikul kahel päeval toimunud võistlustel, kus 1. märtsil sõideti klassikalises stiilis ja 10. märtsil vabatehnikas, peeti ühtlasi arvestust ka maakonna meistrite väljaselgitamiseks.

Laupäeval tegid suusaspordifännid Käärikul Kekkose rajal läbi klassikalises stiilis kestvussõidu. Enim kilomeetreid läbinud suusataja selgus kaheksa tunni jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles