Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Raekoja saali kogunevad reedel linnavolikogu liikmed, et valida erakorralisel istungil linnapea ja kinnitada uued linnavalitsuse liikmed. Valgamaalane usutles võimalikke linnapeakandidaate ja annab sõna ka senisele linnapeale Ivar Undile.

Mullu oktoobris kuulutas päästeamet välja riigihanke Valga uue päästekomando hoone ehitamiseks. Paraku pole ehitaja siiani selgunud. Tööd on takerdunud vaidlustesse.

Mais alustatakse Õru alevikus veetorustike uuendustöödega, mida valiti teostama OÜ RST Valga. Asendatakse kogu külmaveetorustik.

Maakondlikes ja linnade valimiskomisjonides esmaspäeval toimunud häälte ülelugemine täpsustas kehtivate häälte arvu. Valimistulemust see aga ei mõjutanud.

Tõrva eelarvesse on tulusid planeeritud mullusega võrreldes 27 protsenti vähem ning näitajat mõjutab eelkõige toetuste summa, mis planeeritud saada riigilt ja riigiasutustelt.

Tudengikonverentsil TalveAkadeemia, mis sedapuhku esmakordselt Valgamaal toimus, pöörati tänavu tähelepanu mitmekesisuse tähtsusele looduses.

Laupäeval, 12. märtsil Valga kultuurikeskuses toimuval maakonna harrastusteatrite festivalil osaleb kuus näitetruppi. Kes ei osale, seda pole samahästi kui olemas, ütleb festivali korraldaja.

Tänavu tähistati Eestimaal naistepäeva ja tehti vastlasõitu samal päeval. Niimoodi toimisid ka tõrvalased ja Valga ringkonna naiskodukaitsjad.

Laulukarussell alustab pöörlemist Tõrvas ja lõpetab Otepääl. Võistlus Valgamaa Laululapse tiitlile toimub igal aastal – vaatamata sellele, kas telekonkurss järgneb või mitte. Tänavu telekonkurssi ei tule, kuid Valgamaa lauluvõistlus küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles