Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva elanike postkastidesse jõudnud Helme vallavanema valimisreklaami mõistsid hukka nii sotsiaaldemokraatide peasekretär Kalvi Kõva kui hea valimistava üle järelevalvet teostav Urmo Kübar.

Valga- ja Raplamaa pidid eurotoetustest suu puhtaks pühkima, samal ajal kui suured summad läksid nelja aasta jooksul tuntud tõmbekeskustele.

«Pealtnägija» tiim andis Valgamaalasele materjalid Eesti kohtunike kohta, kelle tegevus hiljuti kaitsepolitsei ning riigiprokuratuuri huviorbiiti sattunud. Leht tutvustab neid ka oma lugejatele.

Otepää tervisekeskusel on külastajatele hea uudis: asutus sai uue günekoloogitooli, mis võimaldab osutada varasemast paremaid teenuseid.

Tõrva kammersaalis esitleti kogumikku, mille koostas pianist ja muusikaõpetaja Maie Koldits. Ühtlasi tähistati hiljuti ka presidendilt riikliku teenetemärgi saanud Ilmar Kõveriku 60. juubelit.

Eile peeti traditsioone austavas Pühajärve põhikoolis 15. korda koolidevahelist rahvatantsupidu Sihva Sabak.

Valgamaa noored mäesuusatajad on tänavustel Eesti meistrivõistlustelt noppinud 17 medalit. Nende treener Peeter Siim on aga kriitiline suusaliidu rahastamispõhimõtete suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles