Üksikkompanii sai uue juhi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimo Vahtra
Kaimo Vahtra Foto: Arhiiv/ Valgamaalane

Kaitseliidu Valgamaa maleva Valga üksikkompanii senine pealik nooremseersant Kaimo Vahtra pani 24. veebruaril ameti maha, et pühenduda täielikult noorte juhendamisele. Üksikkompanii pealiku kohused võttis üle Kalev Härk.


Kaitseliidu Valgamaa maleva ridadesse astus Härk 2010. aastal. «Kaitseliit kui vabatahtlikkusele tuginev erinevaid ühiskonnagruppe siduv, isamaa-armastust hoidev ja kaitsetahet arendav organisatsioon on ideelt eeskujuks tervele Eestile,» ütles ta.

Härgi sõnul on tema soov tõsta Valga üksikkompanii ühtsustunnet, väljaõppe taset ja liikmete motivatsiooni.

«Sõjalise väljaõppe kõrval jääb oluliseks koostöö Kaitseliidu eriorganisatsioonidega, eriti noortega. Olen tänulik Kaimo Vahtrale senise tubli töö eest ja toetan tema soovi keskenduda rohkem tegevusele noortega,» kinnitas Härk.

Härk on sündinud 15. märtsil 1971 Valgas. Ta on lõpetanud Valga 1. keskkooli ja Tallinna Tehnikaülikooli haldusjuhtimise magistri teaduskraadiga.

Härk on töötanud Valga linnavalitsuses ning maavalitsuses erinevatel ametikohtadel, sealhulgas aastatel 2007–2010 maavanema ülesannetes. Praegu jätkab ta tööd maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana.

Lisaks on Kalev Härk Eesti-Läti-Vene piiriülese programmi seirekomisjoni liige, MTÜ Lions Valga klubi juhatuse liige ning olnud hooajal 2006/2007 selle klubi president.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles