Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel aastal pälvisid Valgamaa vapimärgi Pavel Loskutov ja Valgamaa teenetemärgi Uno Teemägi ning Matti Mõts. Pikemalt loe tunnustatutest neljapäevasest Valgamaalasest!

Selgus Valga prügila sulgemistööde tegija, mis tekitanud küsimusi aga hankevõidust ilma jäänud ettevõtetes.

Seoses ilmade külmenemisega on mitmed teelõigud muutunud väga libedaks. Pikemalt loe teemeistrite selgitusi selle kohta, kuidas libedustõrjet tehakse, ajalehest!

Ajaleht Valgamaalane korraldas Valgamaalt Riigikokku kandideerivatele kandidaatidele kaks valimisdebatti – 8. ja 10. veebruaril. Ajalehes avaldati neist esimene 15.veebruaril, teine ilmub neljapäevases ajalehenumbris. Sedapuhku saavad sõna Sotsiaaldemokraatliku Erakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu ning roheliste nimekirjas kandideerijad.

Pukas paranes veekvaliteet. Kui paljusid see mõjutab?

Laupäeval kerkis Tõlliste valda Laatresse taas lumelinn. Ürituse peakorraldaja, Tõlliste noortevolikogu juhi Raiko Alliku sõnul toimus taoline ettevõtmine teist aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles