Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üleeile teatati Valgamaalasele, et Tartu 5 asuva maja juures on seoses rajatava veetrassiga tekkinud varing, mis ohustas ka elumaja. Kui hull olukord oli ning kuidas see lahenes?

Sellest kuust alates on Tõrvas lahku löödud linnavalitsuses asuv linnahoolduse asutus ja veevärk, mis muutus äriühinguks. Millest selline muudatus?

Jaanuaris sulalume raskuse all kokku vajunud Ramsi veski katusetööd jäävad soojemat ilma ootama.

Valgamaalase poole pöördus murelik lugeja, kes tundis huvi, kui tihti ja kuidas nakkushaiguste kõrghooajal kauplustes ostukorve desinfitseeritakse. Ajaleht uuris asja.

Pianist Rein Rannap suutis Valga kultuurikeskusesse tavatult palju publikut tuua. Millega ta muusikahuvilisi kostitas?

Eile toimus Otepää gümnaasiumi aulas järjekordne stsenaariumi kirjutamise koolitus. Eksperimendi tulemusel peaks valmima ka film, mille sisu osas saavad kaasa rääkida kõik soovijad.

Nädalavahetusel korraldab Valga muusikakool 16. rahvusvahelise klaveriansamblite festivali. Osavõtuks on end registreerinud 28 ansamblit: 15 Eestist, 11 Lätist ja kaks Leedust. Saab näha ka klaverimängu 16 käel.

Jaanuari lõpus möödus 119 aastat Vabadussõja kangelase ja haridusministri Aleksander Jaaksoni sünnist. Ta on üks kolmest kuulsast Eesti kindralist, kes võrsunud Helme kihelkonnas. Peagi peaks tema mälestus ka kivisse raiutud saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles