Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

President andis eilse otsusega 99 inimesele riiklikud autasud. Valgamaalt pälvisid selle Tõrva kiriku taastaja ja kammersaali asutaja Ilmar Kõverik ning Puide talu omanik Mati Nurm.

Paar kuud kestnud Valga noortekeskuse katusetööd annavad väsinud hoonele peatselt värske ilme, kuid pole kergete killast.

Tarbijakaitseamet avastas paralleelkäibe perioodil ettevõtteid kontrollides rohkesti rikkumisi. Valgamaa ettevõtted said aga ameti hinnangul eurole üleminekuga hästi hakkama.

Juba mõnda aega toimuvad Valga linnastaadionil kaevetööd ning platsile on kuhjatud suured mullahunnikud. Miks, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Eesti Noorteühenduste Liit korraldab koostöös kohalike aktivistidega varivalimised, et teada saada, keda valiksid parlamenti 14–17aastased noored.

Valga gümnaasiumi mulluste jõulupidude teema oli «Üks väike heategu ...» 10.–12. klassid otsustasid korraldada heategevusliku oksjoni, kus pandi müüki õpetajate toodud asjad.

Eesti pärimusmuusika keskus korraldab kuus kontserti «Sõnade ja sõrmedega», kus pärimusmuusik Cätlin Jaago esitleb värsket sooloplaati ning tutvustab peagi ilmuvat kogumikku. Üks kontsert leiab aset ka Valgamaal.

Möödunud nädalavahetusel peeti Valga spordihallis korvpalli B-vanuseklassi noormeeste esiliiga võistluste etapp ning siin said jätku ka sama vanuseklassi neidude Eesti meistrivõistlused.

Jaanuaris Valga Rockiklubis toimunud üritusel esines kolm bändi. GxFxTx oli kohale tulnud Leedust, No Fun esitles plaati «Kõik Ükskõik» ja Imponent oli lava peal elus esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles