Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aafrika kõrgeima mäe Kilimanjaro tipus heisati Palupera valla lipp, mille teekond sinna kestis mitu päeva. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Eelmisel nädalal oli Vanemuise teatrisse kutsutud hulk haridusala inimesi, keda tehtu eest tänati – haridusminister tegi seda suisa lauluga. Valgamaalt pälvisid tunnustuse kaks inimest ja üks õppeasutus.

Heategevuskampaania käigus kogunes Valga Selveris märkimisväärne rahasumma, mis teisipäeval kohaliku haigla lasteosakonnale üle anti.

Peatsetel valimistel kandideerib Valga-, Põlva- ja Võrumaalt Riigikokku 68 kandidaati, nendest Valgamaaga seotud inimesi on 16. Ringkonna esinumbrid selgitavad enda ja esindatava nimekirja vaateid.

Laupäevasel Kodutütarde aastapäevaüritusel Türi kultuurimajas heideti pilk organisatsiooni hetkeseisule ja tunnustati tublimaid, kelle seas oli ka Valgamaal tegutsejaid.

Rahvakultuuri valdkonnas tegutsejad üle Eesti külastasid Peterburi kultuuriasutusi. Reisi käigus nähti nii suurt hiilgust kui tõelist viletsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles