Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeva õhtul röövisid kolm meest Tõrvas eramajast 20 500 eurot ehk üle 300 000 krooni perelt, kes on raha sukasääres hoidnud üheksakümnendate algusest saadik. Pikemalt loe homsest Valgamaalasest!

Jõulu- ja aastapreemiaid pole enamikus Valgamaa omavalitsustest juba aastaid makstud. Ainult Valga linnaametnikud ja Taheva valla palgal olijad said tulemusliku töö eest lisatasu.

Tänavusele Otepää MK-etapile on registreerunud 26 riigi võistkonnad. Pealtvaatajaid oodatakse sarnaselt mullusele vähemalt 15 000 – neid peaks kindlasti rõõmustama staadioni vastvalminud tribüünid. Kas kõik on võistluseks valmis?

Lumerohke talv on teehooldajate elu raskeks teinud nii pideva lumekoristuse vajaduse tõttu kui ka majanduslikust seisukohast vaadatuna.

Koosolek Otepää kultuurikeskuses, millel arutati valla haridusvõrgu tulevikku, läks üle emotsionaalseks ja isiklikuks poriloopimiseks.

Mart Jallai Valgamaaga seotud projekt jõudis konkursil parimate sekka, mis tagas talle toetuse selle elluviimiseks. Noormehe ideest saab lugeda homsest lehenumbrist!

Kultuurilinnade võrgustikuga ühinenud Valgamaa linnad on saanud tunnusürituse. Otepää puhul on selleks valitud teist korda toimuv Euroopa saunamaraton.

Ülevaate saab maakonna töötukassa osakonna statistikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles