Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uued platvormid Tartu–Valga raudteeliinil tekitavad reisijates pettumust, kuna nendel paiknevad varjualused ei kaitse tuule ega tugevama vihma eest.

Tõrva linna kodanik kurtis Valgamaalasele, et tänavusel lumerohkel talvel lükatakse vähemalt Kaarlimäel, kus ta liigub, tänavaid tihti lahti vaid väikse Bobcati traktoriga. Mida vastas selle peale Tõrva Linnahoolduse Asutus?

Nagu mujalgi Eestis, hakkasid inimesed ka Valgamaal suhkrut kokku ostma, kui meedias läks liikvele väide selle hinna tõusust.

Tartu kohtute pressiesindaja andis Valgamaalasele teada, et Tartu ringkonnakohtu otsusele, millega jäeti jõusse endise Valga maavanema, GoBusi ja selle endiste juhatuse liikmete süüdimõistmine, on esitatud viis kassatsioonkaebust.

Teisipäeval tähistati kirjanik August Gailiti sünnikodus Kuiksillal tema sünniaastapäeva. Tegu oli üpriski omalaadse üritusega, mis kulges suuresti luuletaja ja kirjastaja Hando Runneli taktikepi all.

Üleeile peetud korvpalli meistriliiga mängus alistas TÜ/Rock koduväljakul suurelt Valga/CKE Inkasso tulemusega 123 : 91.

Ajalehest saab lugeda ka astroloog Edda Pauksoni aastahoroskoopi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles