Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eilse päeva esimestel tundidel sai Otepääst taas talvepealinn, tiitel võeti vastu Tehvandi suusahüppemäel. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Sangaste vallas Lossikülas on valminud uus veepuhastusjaam, mille tulemusena nii külaelanikud kui Sangaste lossis viibijad normidele vastavat joogivett tarvitada saavad.

Reede õhtul kogunesid Valga maakonna põllumehed Sangaste kultuurimajja, et koos lõppevale aastale tagasi vaadata ja uuteks tegemisteks jõudu koguda.

Eestlased on jõulurahvas ja paljud käivad jõuluõhtul kirikus rõõmustamas, et Jeesus on sündinud. Iga inimese elus on sünnipäev üks tähtis päev. Kuidas tunnevad end aga jõuluajal teised jõululapsed, saad teada rubriigist «Kümme küsimust».

Lehest saab lugeda ka jõuluteemalisi artikleid aastast 1908, mis pärinevad Valgamaalase eelkäijast ajalehest Sõna.

Karge talvehommik: taamalt kumab läbi pilvede roosakas päikesevalgus, külma on ligikaudu miinus 15, mets on paksu lume alla mattunud ... Reportaaž kuuseretkest metsa.

Pühade ajal kiputakse pahatihti unustama tervisliku toitumise põhitõed ning tehakse endile ülesöömisega liiga. Tervise Arengu Instituudi ekspert, toitumisspetsialist Tagli Pitsi rõhutab, et süüa võib kõike – ainult mõõdukalt.

Kas sina tead, kus päkapikud elavad ja kuidas nad laste juurde saavad? Valga lapsed teavad. Seetõttu on neile eraldatud lehes terve lehekülg.

Lugeda saab sellestki, milline meeskond tuli Valgamaa meistriks korvpallis ja milline Valgamaa mälumänguvõistkond otse Eesti tugevaimasse liigasse pääses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles