Valga politseinikule sai osaks kõrge tunnustus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Karm
Kaimar Karm Foto: Erakogu

Täna, 26. veebruaril tunnustas politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur Eesti Vabariigi 98. aastapäevale pühendatud aktusel tublimaid ja staažikamaid töötajaid. Muu hulgas anti üle tunnustused möödunud aasta parimatele töötajatele ning viidi kõrgemale teenistusastmele üle 140 Lõuna prefektuuri töötajat.

Ühe kõrgeima tunnustusena pälvis aasta parima korrakaitsepolitseiniku tiitli Valga menetlusteenistuse vanemliikluspolitseinik Kaimar Karm.

Teenistust tollases Valga politseiprefektuuris alustas Karm 1995. aastal patrulltalituse nooreminspektorina. Kauaaegse korrakitsepolitseinikuna on tema erialased teadmised suurepärased, kuid samas igapäevategevustes on olulisel kohal enesetäiendamine nii iseseisvalt kui erinevatel koolitustel ja õppustel.

2015. aastal eristusid jõulisemalt Karmi tegevused ja isiklik panus usaldusväärse koostööpartnerina, Valgamaa arvamusliidrina liiklusalastes küsimustes ja narkojoobes sõidukijuhtide tabamise korraldajana. Kõiki neid tegevusi võimendab veel tema visadus, järjepidevus ja korrektsus ning sisemine soov toetada kolleege ning muuta meie elukeskkonda turvalisemaks.

Usaldusväärse koostööpartnerina väljendub Karmi aktiivne tegevus ühiskondliku töö korraldamises ja mitmete ellu kutsutud organisatsioonides politsei esindamisega. Nende seas on ka Valga maavalitsuse ja Valga linnavalitsuse liikluskomisjonid. Lisaks tegutseb ta lektorina Valga gümnaasiumi õpilastele mõeldud sisekaitse eelõppes. Tema hooleks on õpetada liiklusjärelevalve põhialuseid.

Tunnustust jagus ka teistele Valga politseijaoskonna töötajatele. Siseministri tänukirja said Valga menetlusteenistuse väärteomenetleja Tarmo Tuulas ja Valga patrullitalituse patrullpolitseinik Heikki Ersto.

Politsei teenistusristi kümneaastase laitmatu teenistuse eest sai teiste seas Valga menetlusteenistuse väärteomenetleja Birgit Punt.

Teenistusristi 20aastase laitmatu teenistuse eest said Valgast menetlusteenistusest juhtivuurija Raivo Laine ja väärteomenetleja Külliki Jegorov.

Samuti leiab tunnustatute seast piirivalvureid ja teisi ametnikke, kelle elupaik on Valgas, aga töökoht mujal Eestis.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles