Vald tunnustas staažikat raamatupidajat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõlliste valla teenetemärgi vastne omanik Tiina Korge on vallarahva austuse ja tunnustuse pälvinud oma sõbralikkuse ja abivalmidusega.
Tõlliste valla teenetemärgi vastne omanik Tiina Korge on vallarahva austuse ja tunnustuse pälvinud oma sõbralikkuse ja abivalmidusega. Foto: Arne Nõmmik

Tsirguliina rahvamajas vabariigi aastapäeva puhuks peetud kontsertaktusel kuulutati välja Tõlliste valla teenetemärgi omanik. Tunnustuse pälvis elupõline vallaelanik Tiina Korge.

«Ega see tunnustus mulle esmaspäeval suure üllatusena tulnud, sest vallaametnikuna puutun kokku vallavalitsuse postiga ning sealt saingi teada, et elanikud mind tunnustuse saamiseks esitasid. Rõõmusõnum oli see mulle aga küll. Hea meel on, et minu tegemisi on kohalikud inimesed märganud ja mind teenetemärgi vääriliseks pidasid,» sõnas valla teenetemärgi saanud Tiina Korge.

Elupõline valla elanik Korge on lõpetanud Antsla sovhoostehnikumi agronoomi erialal, kuid selles ametis eriti töötanud pole. «Olen juba 40 aastat teinud raamatupidajatööd, esmalt sovhoosis ja hiljem vallas. Olen omandanud raamatupidaja eriala Tihemetsa tehnikumis. Lisaks olen kursustel end täiendanud personalitöö vallas,» sõnas Korge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles