Presidendi külalised saavad taas maitsta Otepää kokkade suupisteid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr Jakobi peakokad Maanu Tafenau (vasakul) ja Jorma Riivald valmistavad juba teist korda suupisteid presidendi pidulikule aastapäevavastuvõtule. Kokku tuleb meestel valmis teha vähemalt 1600 soolast suupistet.
Mr Jakobi peakokad Maanu Tafenau (vasakul) ja Jorma Riivald valmistavad juba teist korda suupisteid presidendi pidulikule aastapäevavastuvõtule. Kokku tuleb meestel valmis teha vähemalt 1600 soolast suupistet. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nagu mullu, valmistavad ka sel aastal presidendi vastuvõtuks teiste seas suupisteid Otepää restorani Mr Jakob kokad Maanu Tafenau ja Jorma Riivald.

«Üks peakokkadest läheb rahva hulka neid pakkuma ja nende sünnilugu ning koostist tutvustama – sel korral on see Maanu Tafenau, eelmisel aastal olin mina. Teine kokk täidab sel ajal hoolega vaagnaid,» selgitas vastuvõtul toimuvat Jorma Riivald.

Mõlemad Mr Jakobi peakokad kinnitasid, et teistkordne kutse vastuvõtule on neile mõlemale suur au ja tunnustus. «Saime eelmisel aastal enda valmistatud suupistetele väga positiivset tagasisidet nii presidendilt kui peolistelt. See, et meid jälle kutsuti, on märk, et meie tehtu ja pakutuga jäädi rahule,» nentis Tafenau.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles