Reisimuljed kannustavad koolis muudatusi ette võtma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolijuhte üllatas, et kõikides klassiruumides oli vaipkate maas. Peagi selgus ka selle põhjus: rühmatunnid viidi tihtipeale läbi koos õpetajaga põrandal istudes.
Koolijuhte üllatas, et kõikides klassiruumides oli vaipkate maas. Peagi selgus ka selle põhjus: rühmatunnid viidi tihtipeale läbi koos õpetajaga põrandal istudes. Foto: Maire Murumaa

Kolm Valgamaa koolijuhti väisasid hiljuti Londonit, kus tutvusid Suurbritannia haridussüsteemi ja koolikorraldusega. Nädalane reis pakkus ohtralt üllatusi ning andis palju ideid, mida enda juhitavas koolis ellu viia.

Reis sai teoks tänu sellele, et need kolm koolijuhti – Valga gümnaasiumi direktor Andrus Murumaa, Valga põhikooli juht Hannely Luik-Stogov ja Keeni põhikooli direktor Maire Murumaa – osalevad alustavate koolijuhtide arengu programmis, kus osaleb 16 koolijuhti üle Eesti.

«Aastase tegevuse käigus koolitatakse välja noori alustavaid koolijuhte. Enne meid said koolituse kogemustega koolijuhid, kes on nüüd meile mentorid,» selgitas Luik-Stogov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles