Rõdult kukkunud laps viibib Tartus haiglaravil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval sai politsei teate, et Valgas on kortermaja teise korruse rõdult alla kukkunud 10kuune laps.
Neljapäeval sai politsei teate, et Valgas on kortermaja teise korruse rõdult alla kukkunud 10kuune laps. Foto: Liisi Ploom/ Valgamaalane

Neljapäeval Valgas rõdult alla kukkunud laps viibib praegu ravil Tartu Ülikooli kliinikumis. Prokuratuuri teatel pole kriminaalasjas kellelegi kahtlustust esitatud.

Valga haigla ravijuht Kristel Kivisild kinnitas, et neljapäeva õhtupoolikul toimetati stabiilses seisus väikelaps Tartu Ülikooli kliinikumi. «Laps on kliinikumi arstide hoole all,» kinnitas ka Tartu Ülikooli kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael. Midagi enamat lapse tervisliku seisundi kohta haiglad kommenteerida ei saa.

«Politsei uurib juhtunut ning kõikide asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb ettevaatamatusest raske tervisekahjustuse tekitamist,» ütles prokuratuuri pressiesindaja Ilmar Kahro eile. «Kahtlustust kellelegi esitatud ei ole.»

Copy
Tagasi üles