Piirilinna korvikütid 7 võidu ja 7 kaotusega 7. kohal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäevases korvpallilahingus tõusis Valga poolelt suurimaks korvikütiks Martins Berkis (palliga).
Teisipäevases korvpallilahingus tõusis Valga poolelt suurimaks korvikütiks Martins Berkis (palliga). Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Aldaris Läti korvpalli meistriliiga teisipäevases kohtumises Valga spordihallis pidi BC Valga-Valka meeskond tunnistama VEF Riia meeskonna 82 : 64 paremust.

Kohtumine ise algas tasavägiselt. Kumbki meeskond ei saanud algul mängu käima ning kombiti vastase kaitseliine. Seitsmendal minutil läks kodumeeskond mängu 10 : 9 juhtima, kuid sellele vastasid külalised kiirelt üheksa vastuseta punktiga. Esimesele pausile mindigi VEF Riia 18 : 10 juhtimisel.

Teisel veerandajal suutsid Valga-Valka pallurid taas esimesed viis minutit vastaste tempole vastu panna ja vahe suisa kahele punktile vähendada. Rohkemaks jõudu ei jätkunud. Kahe minuti jooksul ei suudetud ise ühtegi punkti visata, samal ajal kui Riia meeskond kaheksapunktilise spurdi tegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles