Turismirahvas peibutas ka relvade ja loteriiga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa esindus 25. Tourestil
Valgamaa esindus 25. Tourestil Foto: Valga turismiinfokeskus

Tourest tõi Eesti Näituste halli üle 500 eksponendi enam kui 20 riigist, kujunedes arvatavasti suurimaks turismimessiks Eesti ajaloos. Kohal olid ka Valgamaa turismitegijad.

Valgamaa arenguagentuuri turismiarendusjuht Ene Reedi, kes kõik kolm päeva messikarussellis kaasa tegi, ütles esmaspäeval, et kuigi mess sai teoks juba 25. korda, oli tegu põneva kogemusega. Külastajaid olnud reedel ja laupäeval traditsiooniliselt väga palju, pühapäeval mõnevõrra hõredamalt. Valgamaalt olid esindatud nii Valga, Tõrva kui Otepää turismiinfokeskused, Valga militaarteemapark, Otepää Golf Club ja Pühajärve Spa & Puhkekeskus.

Lisaks esindati üldiste materjalide ja toodete kaudu tema sõnul mitmeid maakonna ettevõtjaid. «Sel moel olid esindatud Taagepera loss, Sangaste Rukki Maja, Karupesa hotell, Otepää Winterplace, GMP Clubhotel, Veski spordi- ja puhkekeskus, Loodusturism, Tehvandi ja Kääriku spordikeskused, Bacula, kellel on juba välja kujunenud kliendid, kes tulevad messilt ostma nende murakamoosi.»

Copy
Tagasi üles