Noored muusikud tegid kummarduse kooli loojale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esineb Tõrva muusikakooli ansambel koosseisus Merit Mäekalle (vasakult), Jane Moosus, Geiti Tiirak ja Markus Põldma. Nende õpetajad on Viive Andersoo ja Anton Kogan.
Esineb Tõrva muusikakooli ansambel koosseisus Merit Mäekalle (vasakult), Jane Moosus, Geiti Tiirak ja Markus Põldma. Nende õpetajad on Viive Andersoo ja Anton Kogan. Foto: Vello Jaska

Nelja Mulgimaal tegutseva muusikakooli õpilased andsid Tõrva kammersaalis ühiskontserdi, mis oli pühendatud Tõrva muusikakooli asutajale Aino Orgsele.

Võõrustajate kõrval esinesid Karksi-Nuia, Abja ja Tarvastu noored muusikud. Kuulajad said nautida viiuldajate mängu, noori pianiste, akordionistide ansamblit, kitarriste ja kanneldajat, plokkflöödi- ja ksülofonihelisid, lauljaid ning aina populaarsemaks muutuvat lõõtspilli.

Ühtviisi meisterlikult tõid õpilased kuulajateni palasid klassikalise muusika varasalvedest, rahvalikke meloodiaid ning rahvalaulegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles