Põnev töö meelitas noore naise Valka

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Teetsmann
Anni Teetsmann Foto: Valga linnavalitsus

Valga linnavalitsuses alustas tööd keskkonna vanemspetsialist Anni Teetsmann. Tema tööülesannete hulka kuuluvad keskkonnaalase tegevuse planeerimine, energiasäästu teemaatika ning osaliselt ka prügimajandusega seonduv.

Anni Teetsmann on pärit Pärnumaalt Vändra alevist. Ta on lõpetanud Vändra gümnaasiumi, misjärel suundus õppima Tartu Ülikooli, kust sai kõrghariduse keskkonnakorralduse ja planeerimise erialal.

Hiljem jätkas ta õpinguid geograafia erialal, inimgeograafia ja regionaalplaneerimise suunal. Magistriõppe lõpetas Teetsmann eelmisel aastal. Töökogemus piirdub praegu vaid praktikakohtadel tehtuga, kus ta viimati tegeles ka vallavalitsuse arengustrateegia koostamisega, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Teetsmann otsustas tulla tööle Valga linna, kuna töö tundus olevat mitmekülgne ning põnev. «Töötamine Valga linna heaks võimaldab mul ennast arendada ning teha tööd, mis on mulle sümpaatne ning millest on kasu ka kogukonnale,» ütles ta.

«Minu peamised ülesanded on seotud keskkonnamõjude hindamisega. Samuti keskkonna- ja jäätmealase järelevalvega, keskkonnaalaste projektide, hoonete energiaauditite ning energiamärgistega,» lisas Teetsmann

Lisaks tegeleb keskkonnaspetsialist oma pädevuse piires isikute ettepanekute, avalduste ning kaebustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles