Tööle asus uus lastekaitsespetsialist

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Leht
Kristin Leht Foto: Monika Otrokova

Alates 10. veebruarist 2016 on Otepää vallavalitsuses tööl lastekaitsespetsialist Kristin Leht.

Kristin Leht on lõpetanud EELK Usuteaduste Instituudi Tartu Teoloogia Akadeemia 2005. aastal ning omandanud rakendusliku kõrghariduse noorsootöö erialal. Hetkel ootab kaitsmist magistritöö Tartu Ülikooli usuteaduskonnas religiooniuuringute erialal. Varemalt on ta olnud noorsootöötaja ning tegelenud sisekujunduse ja disainiga.

Otepääl on Kristin töötanud noortekeskuse juhatajana ja olnud Otepää vallavolikogu hariduse- ja noorsootöö komisjoni liige, andis teada Otepää vallavalituse kommunikatsioonijuht.

«Töö noorte ja lastega on mulle alati südamelähedane olnud, siit ka otsus kandideerida lastekaitsespetsialisti ametikohale,» sõnas Kristin Leht.  «Olen Otepääl sündinud ja elanud, tahan kodukandi hüvanguks anda oma panuse.»

Lastekaitsespetsialisti põhilised tööülesanded on lapsele seadusega tagatud õiguste kaitse ja lapse heaolu kindlustamine lapsevanemate toetamise ning lapse kasvukeskkonna mõjutamise kaudu. Vanemate ja teiste lapse kasvatamises osalevate isikute vaheliste last puudutavate vaidluste lahendamine ja erivajadustega laste perede nõustamine, teenustele suunamine ja teenuste koordineerimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles