Kethi Uibomägi: olen selles karussellis õnnelik

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kethi Uibomäe sõnul on nad kolmekesi ansamblis La La Ladies üksteisele alati toeks ning loodavad oma esitusega tuua publikule küllaga positiivsust ja energiat.
Kethi Uibomäe sõnul on nad kolmekesi ansamblis La La Ladies üksteisele alati toeks ning loodavad oma esitusega tuua publikule küllaga positiivsust ja energiat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Laulu konkurss algab täna esimese poolfinaaliga. Meie maakonnast on lavale astumas kaks lauljat. Üks neist on Valgast pärit Kethi Uibomägi, kes esineb ansambliga La La Ladies teises poolfinaalis.

Konkursile Eesti Laul 2016 astute lauluga «Unikaalne». Missugune see laul on?

««Unikaalne» on energialaeng ja hea tuju laul, mis inimestele kõrva sisse poeb ja mida lapsed armsasti kaasa laulavad. Minule on «Unikaalse» tähendus see, et ükskõik, mis olukorrad ja keerulised ajad elus ette tulevad, suudame kunagi tagantjärele nende üle naerda ja igas juhtumises head leida. Laul on meeldetuletus, et iseenda üle tuleb osata naerda ja teada, miks oleme lähedastele, perele, sõpradele kallid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles