Otepää noormees teeb ajalugu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis esimestel üliõpilaste suusaorienteerumise maailmameistrivõistlustel
Eesti koondis esimestel üliõpilaste suusaorienteerumise maailmameistrivõistlustel Foto: Eesti Orienteerumisliit

Täna, 11. veebruaril algavad tehakse orienteerumisajalugu, kui Venemaal Tuulas hakkavad pihta esimesed üliõpilaste suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused, andis oma Facebooki-lehel teada Eesti Orienteerumisliit.

Eesti koondisse kuulub teiste seas mullu kevadel Audentese spordigümnaasiumi Otepää filiaali lõpetanud ja nüüd Eesti Lennuakadeemias õppiv Otepää noormees Andres Saal. Peale tema on võistkonnas Daisy Kudre, Kaisa Sander ning Rimmo Rõõm, kes kõik õpivad Tartu Ülikoolis, ja Evely Kaasiku Estonian Business Schoolist.

Eelmine aasta oli Saalile edukas. Talvel tuli ta kolmekordseks Eesti meistriks juunioride arvestuses. Euroopa täiskasvanute meistrivõistlustel Šveitsis Lenzerheides oli ta sprindis 44. ja lühirajal 40. ning teatesõidus sai 8. koha. Juunioride suusaorienteerumise maailmameistrivõistlustel Norras Hamaris lõpetas Saal tavarajal 13. ja sprindis 15. kohaga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles