Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ligi nelikümmend aastat tagasi valminud Otepää lasteaia Pähklike kehv seisukord on paljude kannatuse viimase piirini viinud ning sundis üht lapsevanemat ka toimetuse poole pöörduma. Kuidas kommenteerivad olukorda asutuse juht ning vallavalitsuse esindaja?

Valga põhikooli direktor Tarmo Post osales Euroopa koolijuhtide aastakonverentsil Küprosel, kus kuulis palju huvitavat. Samas sai ta kinnitust mitmele tõele.

Lumetorm Monika kasvatas Valgamaal lumekihi paksust enam kui 20 sentimeetri võrra, mis tähendab, et hoovide sissesõiduteede ette lükatud lumevallid raskendavad kojameeste tööd.

Äkki saabunud talve tõttu lükkub Hummuli ja Väimela Agro ühislauda lõplik valmimine ilmselt jaanuari teise poolde.

Valgamaalasest saab ka ülevaate jõulu -ja aastavahetuseüritustest maakonnas!

Valgas 2007. aastal asutatud mittetulundusühing püüab aidata kaasa inimeste sotsiaalse tõrjutuse vähendamisele. Pikemalt loe ajalehest!

Metsamoor Irje Karjus, kes seotud ka Valgas asuva Metsatarga Teemajaga, kirjutas raamatu neile, kes loodusravist lugu peavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles