Jalgpallikarikas rändas tagasi Pärnusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui möödunud aastal suutsid Tõrva jalgpalliklubi mehed turniirivõidu koju jätta, siis tänavu tuli leppida kolmanda kohaga. Pilt on tehtud eelmise aasta Tõrva-Helme Cupil.
Kui möödunud aastal suutsid Tõrva jalgpalliklubi mehed turniirivõidu koju jätta, siis tänavu tuli leppida kolmanda kohaga. Pilt on tehtud eelmise aasta Tõrva-Helme Cupil. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Ritsu spordihoones sai laupäeval teoks järjekordne Tõrva-Helme Cup saalijalgpallis. Uhket karikat saabus endale nõudma kümme meeskonda.

Kümme võistkonda loositi kõigepealt kahte alagruppi ning pärast alagrupi mänge jätkasid parimatest parimad juba finaalkohtumistes. Turniiri üldvõit rändas seekord taas Pärnusse. Peamiselt rannajalgpallile spetsialiseerunud ning rannajalgpalli meistriliiga möödunud aastal teisel kohal lõpetanud FC ValiceCar võttis Ritsus kindla võidu.

Pärnakate meeskonda läks ka kaks parima mängija auhinda. Parima väravavahi tiitli sai Juri Kuzubov ja suurima skoorija tiitli turniiril kuus väravat löönud Aleksandr Frischer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles