Otepääl selgusid ilu- ja rühmvõimlemise meistrid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää kuuendatel meistrivõistlustel ilu- ja rühmvõimlemises astus põrandale 120 individuaalvõimlejat ja 37 rühma.
Otepää kuuendatel meistrivõistlustel ilu- ja rühmvõimlemises astus põrandale 120 individuaalvõimlejat ja 37 rühma. Foto: Rein Säinas

Otepää spordihoones leidisd möödunud nädalavahetusel aset Otepää kuuendad lahtised meistrivõistlused ilu- ja rühmvõimlemises.

Kahel päeval astus võimlemispõrandale 120 individuaalvõimlejat ja 37 võimlemisrühma Tallinnast, Narvast, Pärnust, Viljandist, Elvast, Tartust ning muidugi Otepäält. Võisteldi mini-, laste-, noorte- ning juuniorklassis. Kõikides klassides sooritasid rühmad määrustele vastava vabakava.

Miniklasside parimateks osutusid Valeria Valasevitš, Karina Saealle, Victoria Irdla ja Anna Angelika Rebane. Lasteklassis võitsid Angelika Makarenkova, Annika Moppel, Mia-Marie Logina, Maria Terep. Noorteklassi parimad olid Sabiine Oras, Emma Tomson, Svetlana Dzepka ning Mia Marta Tärgla. Juunioridest olid aga parimad Keilin Lepaste ja Rose Marie Riitsalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles