Lugeja kirjutab: kunagised linna hoonete ostu-müügilepingud tuleb avalikustada

, pensionär Valgast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Umbes aasta tagasi avaldas Valgamaalane minu arvamusartikli tookord veel Valga vene gümnaasiumi nime kandnud kooli Karja tänava poolse võrkaia sobimatusest tänapäeva koolile. See roostes ja pealt okastraadiga pärjatud võrkaed on silma riivanud ja probleeme tekitanud juba aastaid.

Pärast artikli ilmumist, kui oli selge, et tõstatatud probleem võib jääda vastuseta, helistasin linnavalitsuse pressiesindajale ja sain vastuseks, et neil ei ole vastamise kohustust – see on valikuline. (Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist täpsustas, et kodanik ootaski vastust ajalehes avaldatud loole – toim.) Kuna mind selline vastus ei rahuldanud, pöördusin linnapea poole. Linnapea oli solvunud, et pöördusin probleemiga otse meediasse.

Lahendust nägi linnapea suviseks koolivaheajaks plaanitud koolihoone remondis ja selleks eraldatud summades, millega saaks lahendatud ka aiaprobleem. Nüüd on suvi möödas, ammugi käimas uus kooliaasta, aga vana aed lösutab seal vanaviisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles