Otepää peibutas tartlannat uute väljakutsetega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavalitsuses on tööl uus sotsiaalteenistuse juhataja Angelika Armolik
Otepää vallavalitsuses on tööl uus sotsiaalteenistuse juhataja Angelika Armolik Foto: Monika Otrokova

Alates 1. veebruarist on Otepää vallavalitsuses tööl uus sotsiaalteenistuse juhataja Angelika Armolik.

Armolik on 2010. aastal lõpetanud Tartu Ülikooli magistrikraadiga sotsiaaltöö erialal ja 2003. aastal Tartu Ülikooli bakalaureusekraadiga teoloogia erialal. Ta on varem töötanud SAs Tartu Vaimse Tervise Hooldekeskus eakate hooldusosakonna juhatajana, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

«Olen töötanud väga kitsal sotsiaaltöö erialal – psüühikahäiretega inimeste hoolekanne – juba 11 aastat. Soovisin teha sotsiaaltööd laiemas valdkonnas, seepärast kandideerisingi Otepää vallavalitsusse tööle,» selgitas Armolik. «Sotsiaalteenistuse juhatajana töötamine pakub kindlasti uusi kogemusi ja väljakutseid.»

Sotsiaalteenistuse juhataja põhilised tööülesanded on sotsiaalhoolekandealase töö juhtimine ja korraldamine ning valla elanikele teenuste osutamine ja oma valdkonna küsimustes häireteta töö tagamine.

Copy
Tagasi üles