100aastase maja seinal hakkab liikuma lift

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolihoones käivad paralleelselt nii sise- kui välitööd, millest parajasti käsil katuse ehitus. Esiplaanil uus liftišaht, mis asetseb majast väljaspool ning millel alates teisest korrusest klaassein.
Koolihoones käivad paralleelselt nii sise- kui välitööd, millest parajasti käsil katuse ehitus. Esiplaanil uus liftišaht, mis asetseb majast väljaspool ning millel alates teisest korrusest klaassein. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Tulevases Valga riigigümnaasiumi hoones käivad suured ehitustööd. Seestpoolt muutub haridustempel pea tundmatuseni, näiteks kaob sealt spordisaal – hoone tagaküljele aga tuleb lift.

Teisipäevasel ringkäigul Kuperjanovi tänava koolihoones saatsid mind peatöövõtja ASi Semuehitus projektijuht Kaimar Siidra, tööde tellija Riigi Kinnisvara ASi projektijuht Urmas Vahi ja järelevalvet tegeva P.P. Ehitusjärelevalve projektijuht Mait Tael.

Hoones käis kibekiire töö, ehitusmehi oli ametis igal korrusel. Alustasime keldrikorrusest, kus köögiplokk, söögisaal, kilbi- ja serveriruum, ventilatsioonikamber ja garderoob.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles