Hotelli tulele kaotanud omanik kritiseerib päästjate saamatust

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotelli omanik Madis Mutso kinnitas, et kavatseb hotelli nii või teisiti taas üles ehitada. «See on ju mu poole elu töö,» põhjendas mees, kes hindas hotelli taastamise maksumuseks kusagil kaks miljonit eurot.
Hotelli omanik Madis Mutso kinnitas, et kavatseb hotelli nii või teisiti taas üles ehitada. «See on ju mu poole elu töö,» põhjendas mees, kes hindas hotelli taastamise maksumuseks kusagil kaks miljonit eurot. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmise nädala teisipäeval tules peaaegu täielikult hävinud Otepää spaahotelli Bernhard põlengupõhjuste uurimine kestab. Hotelli omaniku Madis Mutso arvates esines aga kustutustöös puudusi.

Mutso ise oli eelmisel teisipäeval põlengust teada saades just Tallinna jõudnud. «Tütar Marta mängis just tol õhtul viiulit Mustpeade majas,» räägis ta hetkest, kui talle juhtumist teatati. «Panin pere maha ja hakkasin tagasi sõitma.»

Mehe tagasitee Otepääle möödus pidevas telefoniühenduses kohapeal olevate kolleegidega, et hoida end toimuvaga kursis. «Polnud aega ennast pingest lahti lasta. Mingit äkilist šokki ei olnud, selleks polnud aega. Tol hetkel oli tühi tunne. Tunded hakkasid hiljem tulema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles