Rannapiiga katsumusi ei karda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuuritöö üks hingi ja eestvedajaid Kaja Sisask on tegevusalale pühendunud juba pea kümme aastat. Väljakutsetele avatud naisele teeb kõige enam rõõmu, kui korraldatud üritus õnnestub ning rahvas selle hästi vastu võtab. Just see annab talle energiat ja tahtmise oma tööd hästi teha.
Valga kultuuritöö üks hingi ja eestvedajaid Kaja Sisask on tegevusalale pühendunud juba pea kümme aastat. Väljakutsetele avatud naisele teeb kõige enam rõõmu, kui korraldatud üritus õnnestub ning rahvas selle hästi vastu võtab. Just see annab talle energiat ja tahtmise oma tööd hästi teha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Küllap teab – vähemalt nägupidi –

enamik valgamaalasi Valga kultuurikeskuse kultuuri- ja haridustööjuhti Kaja Sisaskit, kelleta ei möödu pea ükski sündmus, mis selle maja seinte vahel korraldatakse. Kui paljud saavad aga öelda, et nad seda sõnaosavat, rõõmsameelset ja sõbraliku olekuga tegusat naist ka tegelikult tunnevad?

«Mul on seoses erinevate töökohtadega tekkinud väga palju häid ja väga häid tuttavaid, kelle seas on näitlejaid, kunstnikke, muusikuid ja teiste elualade inimesi, kuid häid sõpru ei ole mul palju. Kõige lähedasemaks on jäänud üks lapsepõlvesõbranna. Suhtleme harva, kuid tean, et ta on igal ajal minu jaoks olemas,» sõnas Kaja Sisask.

Inimestes hindabki ta kõige enam ausust, avameelsust, otsekohesust, siirust ja mõistmise soovi. «Kuna olen kohusetundlik ja tulen kohtumistele pigem viis minutit varem kui hiljem, meeldib mulle  inimestega suhtlemisel täpsus ja sõnapidamine. Ootan sellist suhtumist ka teistelt. Ma ei talu kahepalgelisust ega ebaausust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles