Üks sõiduk otsapidi kraavis, teine keset teed

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15 aastat vana Mazda oli kraavi tagurdanud, ka oli avariiline selle esiosa.
15 aastat vana Mazda oli kraavi tagurdanud, ka oli avariiline selle esiosa. Foto: Politsei

Teisipäeval tuli Valga politseil tegeleda kahe juhtumiga, mis olid seotud sõidukitega, andis teada politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel.

Päevasel ajal sai politsei teate, et Valgas poodi läinud meest jäi maja ette autosse ootama tema sõber. Poest tagasi tulles oli aga 53aastane sõber sõidukiga lahkunud.

Kuna tegu oli sõpradega, arvati esiti, et tegu on lihtsalt inimeste vahelise arusaamatusega, kas ja kes keda ootama pidi. Tunnike hiljem leiti aga sõiduk Võru-Mõniste-Valga teelt, kus see seisis sõiduteel ning võinuks tekitada liiklusohtliku olukorra.

Teada oli mehe riietus, tema kasutatav telefoninumber ning samuti asjaolu, et mehel võib olla tervisehäireid. Mehega saadi telefonitsi ühendust, kuid kuna tema jutt oli arusaamatu ning tema täpset asukohta selgitada ei õnnestunud, positsioneeriti igasuguse täiendava ohu vältimiseks kiirelt tema telefoni.

Isiku ligikaudse asukoha tuvastamise järel asusid patrullid piirkonda läbi otsima ning leidsid mehe peagi Võru vallas ühelt külateelt üles. Mees viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Kella 22 paiku aga teatati, et Valgas Metsa tänaval veepuhastusjaama juures on sõiduk kraavi sõitnud. Samuti nähti, et masina juurest jooksis minema mitu inimest.

Politsei selgitas välja, et 15 aastat vana Mazda oli kraavi tagurdanud, ka oli avariiline selle esiosa. Politsei võttis ühendust sõiduki omanikuga, kes kinnitas, et oli auto ammu ära müünud ega tea, kes seda võiks kasutada. Varasemalt on politsei sama sõiduki roolist tabanud ühe juhtimisõiguseta noormehe. Täpsemate asjaolude selgitamiseks teisaldati sõiduk parklasse.

Copy
Tagasi üles